Geschiedenis

In 1983 besluiten Michael en Rieki Kuijpers dat het tijd wordt om een eigen bedrijf te starten. Michael was al jaren lang werkzaam in de auto- en meubelstoffering als bedrijfsleider in een gerenommeerde autostoffeerderij in Duitsland. Hij kon een bedrijf overnemen dat gespecialiseerd is in het vervaardigen en leveren van schuimrubber, fournituren en aanverwante artikelen.

Zo geschiedde het dat in 1983 ‘Het Kerkraads Rubberhuis’ overgenomen werd.

Rieki nam de fabricage en verkoop van schuimrubbers en fournituren op zich, Michael besloot weer auto’s te gaan voorzien van nieuwe interieurs, kappen en alles wat erbij komt kijken.

Na jarenlang het bedrijf opgebouwd en uitgebreid te hebben voegde zich in 1995 de volgende generatie bij het bedrijf. Zoon Marcel leerde van zijn vader alle kneepjes van het vak waarna ze samen de autostoffering voor hun rekening namen.

In 1996 besloten ze de naam van hun bedrijf te veranderen in ‘Kuijpers Interieur’ omdat die naam meer aansluit op de werkzaamheden die ze verrichten.

Deze werkzaamheden zullen op de volgende deelpagina’s nader aan U uitgelegd worden door middel van beschrijvende teksten en bijpassende foto’s.

Wij hopen dat wij U een goede indruk van ons bedrijf met zijn werkzaamheden kunnen bieden, en wensen U veel lees- en kijkplezier.

Familie Kuijpers,
Michael
Rieki
& Marcel