Auto stofferen

Onze werkplaats auto stofferenSinds de oprichting van de firma Kuijpers Interieur in 1983 hebben wij ons in de stoffeerderij gespecialiseerd in het repareren en herstofferen van interieurs van automobielen.

Onze eerste eis is dat het interieur van uw auto na het repareren of herstofferen niet van origineel te onderscheiden mag zijn.

Daarom streven wij er ook naar om te werken met de zo origineel mogelijke materialen.

De gebruikte materialen zijn dan ook kwalitatief hoogwaardige producten, die uitsluitend voor de automobielbranche vervaardigd zijn.

Zo werken we alleen met autoleder van bekende fabrikanten (zoals Mercedes, Porsche en B.M.W.), kapstof van het merk Sonnenland, woltapijten en originele autostoffen.

In de loop der jaren hebben wij ons dan gespecialiseerd op vele vakgebieden, of het nu gaat om een reparatie van een zitting, het vervangen van een kap op het veranderen van uw stoel; niets is ons te gek. Graag willen wij u een opsomming geven van wat bij ons allemaal mogelijk is:

  • We repareren, vervangen en vullen alle stoelen op met originele stoffen, veerpakketten en schuimingen van auto’s, bussen en vrachtauto’s.
  • We herstofferen en veranderen buddyseats in kunst- of echtleder van uw motor of bromfiets in elke gewenste vorm en model.
  • Wij bouwen uw stoffen interieur in uw auto om naar echt leder of alcantara met perforatie of strak, niet te onderscheiden van fabrieksgeleverde interieurs.
  • We vervangen uw kap met origineel fabrieksgeleverde kappen of vervaardigen uw kap in ons eigen atelier.
  • Onze werkplaats voor het stofferen van autosMaar onze specialisatie ligt toch bij het herstofferen van oldtimers en klassiekers. Wij bouwen uw auto van niets tot iets. Wij werken dan vooral naar originele maatstaven die we hebben vergaart door jaren lange ervaring en de eigen liefde in oldtimers. Uw interieur zal niet van de originaliteit van destijds te onderscheiden zijn.

Voor ons is geen wens te gek, alles is bespreekbaar en bijna altijd uitvoerbaar.

Laat u zich daarom eens vrijblijvend onder het genot van een kopje koffie bij ons verrassen, zodat u ons werk met uw eigen ogen kunt aanschouwen.