Foto Albums

Beginpagina » Foto Albums » Fotoalbum » Volkswagen

Volkswagen Karmann Ghia

Deze VW Karmann Ghia, hebben we compleet nieuw gestoffeerd in echt leder. We hebben alle panelen voorzien van triplex, bekleed en gemonteerd. We hebben de auto voorzien van originele tapijt, zogenaamd de cellu tapijt. We hebben de aangeleverde kap aangepast en gemonteerd.
DSCF4871

Volkswagen Kever 1200

Deze VW kever hebben we voorzien van een nieuwe hemel, en van haargaren tapijt pasklaar gemaakt en gemonteerd in de auto.
20190620_203208

Volkswagen Kharmann Ghia

Deze Volkswagen hebben we compleet gestoffeerd in echt leder. We hebben de deuren voorzien van nieuwe triplex en alles nagemaakt van het originele model en gemonteerd. Tevens hebben we er een haargaren tapijtset ingemaakt en de hemel opnieuw bekleed.
DSCF4256

Volkswagen T1 Samba Bus

Deze Samba bus hebben we compleet in echt leder gestoffeerd naar origineel model. We hebben tevens de gehele zijkanten en hemel nieuw gestoffeerd en van Sonneland kapstof een nieuw schuifdak gemaakt. Ook hebben we de gehele tapijtset pasklaar in de auto gemonteerd.
DSCF1011

Volkswagen Transporter

Van deze V.W. Bus hebben we de stoelen en achterbank nieuw gestoffeerd in kunstleder
DSCF1226.JPG

VW Kever BJ 65

Deze Volkswagen hebben we gestoffeerd in originele materialen, we hebben de hemel voorzien van een nieuwe katoenen hemel. De tapijt van origineel haargaren tapijt, en de stoelen en deuren naar origineel model, met de originele stof.

DSCF5564.JPG

VW Kever Cabriolet

Van deze VW kever hebben we de voorstoelen en de achterbank opnieuw bekleed in echt leder, en voorzien van een witte bies, tevens hebben we deze auto voorzien van een nieuwe tapijtset.
DSCF3280.JPG
vw.jpg
vw.jpg