Fotoalbum

Een greep uit de interessante en bijzondere projecten uit ruim 30 jaar Kuijpers Interieur.

Home » Fotoalbum » Fotoalbum » Citroen

Citroen B14

Deze auto hebben we na 30 jaar weer nieuw mogen stofferen, we hebben leder gebruikt wat aansluit op de patina van de buitenkant, tevens hebben we de tassen voorzien van de Citroen logos.

Citroen B2

Deze Citroen hebben we compleet nieuw gestoffeerd in leder, gemaakt naar het oude model. De deuren en tassen hebben we ook bekleed. De kap en de afdekhoes hebben we vervaardigt uit Sonneland kapstof. Tevens hebben we de vloer voorzien van tapijt.

Citroen C6

Deze Citroen hebben we voorzien van een nieuw stoffen interieur. Tevens hebben we deuren, hemel en tapijt ook onder handen genomen.

Citroen Rosalie

Deze Rosalie hebben we compleet gestoffeerd in een velours stof, waar we uitgegaan zijn van een de Luxe interieur, we hebben het interieur op de oude ambachtelijke wijze opgebouwd. Tevens hebben we de hemel en vloer ook gedaan, en de originele afnaaiers in de portieren gemaakt.

Citroen Traction Avant

Deze Traction Avant hebben we compleet nieuw gestoffeerd met de originele stoffen, we hebben tevens de hemel bekleed en de auto voorzien van nieuwe tapijt.

Citroen Traction Avant

Deze Citroen hebben wij voorzien van een compleet nieuw interieur van originele stoffen. Inclusief hemel, deurpanelen en tapijt.

Citroën Traction Avant

Deze Citroën, hebben we compleet nieuw gestoffeerd in de originele stof, tevens hebben we de auto voorzien van een nieuwe hemel en tapijt. Alle panelen zijn nieuw gemaakt en gemonteerd.

Citroen Traction Avant (1949)

Deze Traction Avant hebben we compleet nieuw gestoffeerd, we hebben hierbij originele traction stoffen gebruik. Tevens hebben we het interieur gemaakt zoals een 49-er eruit hoort te zien. Dit is namelijk verschillend met andere types.

Citroën Traction Avant Cabriolet

Deze Traction Avant hebben we helemaal opnieuw gestoffeerd. We zijn uitgegaan van het originele model. We hebben de auto voorzien van een niet-door-geverfd leder, zodat het snel een oude look zal krijgen. Tevens hebben we de auto voorzien van een op maat gemaakte kap.

Citroen Traction Avant Familial

Deze Citroen hebben we compleet gestoffeerd naar de wensen en de specifieke eisen van de klant. De stoelen zijn opgevuld en opnieuw bekleed, er is een nieuwe hemel in gehangen en de vloer is voorzien van tapijt.