Fotoalbum

Een greep uit de interessante en bijzondere projecten uit ruim 30 jaar Kuijpers Interieur.

Home » Fotoalbum » Fotoalbum » Triumph

Race TR 3

Bij deze Race TR 3 hebben we een toneaucover passend om de rollbar heen gestoffeerd, zodat die eenvoudig te (de)monteren is.

TR 3B

Deze Truimph hebben we voorzien van een compleet nieuw interieur in echt leder, inclusief tapijt en de panelen, tevens hebben we de auto voorzien van een nieuwe afdekhoes.

Triumph Italia

Deze Triumph Italia hebben we compleet voorzien van een nieuw interieur. We hebben de hemel bekleed en de auto voorzien van een tapijtset, ingebiesd in leder en gemonteerd.

Triumph Roadster

Het interieur van deze auto is compleet nieuw gestoffeerd in echt leder in de kleur zwart, tevens is hij helemaal voorzien van nieuwe tapijt. De kap en de hoodcover zijn vervaardigd uit sonneland kapstof.

Triumph Stag

Deze Truimph Stag hebben we compleet bekleed en voorzien van een donkergroen leder, afgewerkt met een bordeaux rode piping. De deuren hebben we voorzien van het Stag Logo, En de vloer hebben we voorzien van nieuw groen tapijt.

Triumph TR 2

Deze TR2 hebben we compleet gestoffeerd in bordeaux-rood leder, inclusief nieuwe panelen en tapijtset, tevens hebben we deze auto voorzien van een handgemaakte kap, toneaucover en zijruiten.

Triumph TR 3A

Deze TR 3A hebben we compleet nieuw gestoffeerd in leder naar de wensen van de eigenaar. We hebben de auto voorzien van een op maat gemaakte tapijtset en hebben de sidescreens, kap en tonneau cover nieuw gemaakt, aangepast op de auto.

Triumph TR 3A

Deze TR 3 A hebben we compleet nieuw gestoffeerd in echt leder, naar origineel model. We hebben de auto voorzien van nieuwe tapijt, inclusief de kofferruimte. En we hebben een passende toneaucover in Sonnenland kapstof, classic line gemaakt.

Triumph TR 3A

Deze TR 3A hebben we compleet nieuw gestoffeerd in leder naar de wensen van de eigenaar. We hebben de auto voorzien van een op maat gemaakte tapijtset en hebben de sidescreens, kap en tonneau cover nieuw gemaakt, aangepast op de auto. Ook hebben we de kofferruimte bekleed.

Triumph TR 6

Deze TR 6 hebben we compleet nieuw gestoffeerd in echt leder. Alles naar origineel model, tevens hebben we de auto voorzien van een tapijtset. En hebben we de kap en tonneau cover zelf vervaardigd.

Triumph TR3 Small Mouth

Deze TR 3 hebben we compleet nieuw gestoffeerd in rood leder afgewerkt met een beige piping naar origineel model. We hebben de auto voorzien van een nieuwe tapijset, inclusief de kofferruimte. Tevens hebben we de gehele weather equipment nieuw gemaakt en aangepast op de auto in Sonnenland kapstof, classic line.

Triumph TR3A

Deze auto is voorzien van een compleet nieuw interieur inclusief nieuw houtwerk van deuren etc, en nieuwe stoelen en afdekhoes. Ook de zijruiten hebben wij voorzien van nieuwe bekleding.

Truimph TR 6

Deze Tr 6 hebben we voorzien van een nieuwe kap in Sonnenland kapstof, “classic Line kapstof” aangepast en gemonteerd op de auto.

Truimph TR3 A

Deze Truimph TR 3A, hebben we compleet nieuw gestoffeerd, alles aangepast op de auto en voorzien van rood leder. Tevens hebben we de kap, zijruiten en tonneaucovers gemaakt van Sonnenland kapstof.

Truimph Vitesse

Deze Truimph, hebben we geheel in echt leder bekleed, we hebben alle panelen nieuw van triplex gemaakt, bekleed en gemonteerd, de stoelen en bank hebben we naar origineel model gemaakt. De vloer hebben we voorzien van nieuw tapijt, en de kap hebben we gemaakt van Sonneland kapstof.