Fotoalbum

Een greep uit de interessante en bijzondere projecten uit ruim 30 jaar Kuijpers Interieur.

Home » Fotoalbum » Fotoalbum » MG

Body MG M-Type

Deze MG heeft mijn vader compleet zelf gebouwd vanaf het rollend chassis. Hij heeft daarna de auto geheel bekleed. Van binnen met leder en van buiten met vinyl.

Diverse MG M-types

Van 1 van deze MG's hebben we de body gestoffeerd en de rest gestoffeerd en van de andere auto hebben we het interieur opgefrist en de auto voorzien van een weather equipment.

MG A

Bij deze MG A hebben we zelf gefabriceerde Competition Seats gemaakt en tevens naar origineel model compleet bekleed De auto is ook voorzien van een nieuwe, zelf gemaakte, kap.

MG A Coupé

Deze MG A Coupé, hebben we compleet nieuw gestoffeerd in leder. Tevens hebben we de hemel gestoffeerd en de auto voorzien van een op maat gemaakte tapijtset.

MG B 1971

Deze MG B hebben we voorzien van een nieuw tapijt, tevens hebben we de deuren en stoelen voorzien van echt leder in de kleur Biscuit, waarna we alles gemonteerd hebben.

MG B GT V8

Deze MG B GT V8, hebben we compleet nieuw gestoffeerd. We hebben het hele interieur vernieuwd: de vloer, stoelen, panelen en de hemel. Alles is uitgevoerd in echt leder, naar origineel model.

MG F2 Jarvis

Deze MG hebben we gestoffeerd in Apple Green naar originele maatstaven, tevens hebben we de kap, toneau en zijruiten in kapstof bekleed.

MG J2

Deze MG J2 hebben we voorzien van nieuwe kappen, zijruiten en toneau covers in Sonneland kapstof vervaardigd op de auto.

MG J2

Deze twee MG J2's hebben we beide voorzien van een nieuw weather equipment. Ook zijn beide auto's voorzien van een nieuwe kap, zijruiten en toneau covers in Sonneland kapstof.

MG J2

Deze MG J2 hebben we compleet nieuw gestoffeerd in leder. Alle panelen hebben we pasklaar op de auto gemaakt, ook hebben we er een mattenset voor gemaakt. We hebben de kap, tonneau covers en zijruiten gemaakt uit kapstof speciaal aangepast op de auto.

MG J2

Deze MG hebben we nieuw gestoffeerd. We hebben de stoelen vervaardigd zoals ze in de race MG`s gemaakt waren. We hebben de auto voorzien van nieuwe tapijt, en van 2 tonneaucovers.

MG L1

Van deze MG hebben we de kap vernieuwd, de zijruiten opnieuw bekleed en de afdekhoes voor de kap gemaakt. Tevens hebben we de auto voorzien van een deelbare toneau cover, die op verschillende manieren te gebruiken is. Dit alles is uitgevoerd in Sonneland kapstof.

MG L1

Deze MG L1, hebben we compleet nieuw gestoffeerd in echt leer, we hebben de auto van tapijt voorzien en tevens de kap, tonneaucovers en zijruiten nieuw gemaakt, aangepast op de auto.

MG L1 Continental Coupé

Deze MG L1 hebben we geheel bekleed naar het originele model waarbij we de originele kleuren ook in acht genomen hebben. We hebben er een wollen hemel ingehangen en tevens een wol tapijt gemonteerd. Voor de rest hebben we de MG zo authentiek mogelijk proberen te maken.

MG L1 Open four seater

Deze MG L1 hebben we compleet nieuw gestoffeerd in echt leder in de kleur blauw. Incl. kap, tonneau cover, zijruiten en afdekhoes voor de kap in Sonneland kapstof.

MG L2

Deze MG hebben we voorzien van een nieuwe kap, zijruiten en tonneau covers aangepast op de auto. Ook hebben we het bankje nieuw gestoffeerd.

MG M-type

Van deze MG hebben we kuipje nieuw bekleed in zwart vinyl. Ook hebben we de MG voorzien van een nieuw kapje, passend gemaakt op de zijruitjes.

MG M-Types

Deze MG hebben we voorzien van een op maat gemaakte kap in Sonneland kapstof.

MG Midget

Deze MG hebben we compleet nieuw gestoffeerd in leder, incl. kofferbak en de tapijt. Tevens hebben we voor deze auto de kap en tonneau cover in Sonneland kapstof gemaakt.

MG PA

Deze auto hebben we compleet nieuw gestoffeerd in rood leder, alles aangepast op de auto en gemonteerd. We hebben haar voorzien van nieuwe tapijt en een tonneau cover in Sonnenland kapstof.

MG PB

Deze MG PB is compleet gestoffeerd in een old handwish leder, wat het interieur al een oud uiterlijk geeft, tevens hebben wij deze wagen voorzien van een nieuwe kap, zijruiten en toneau cover in sonneland kapstof.

MG SA Saloon

Deze MG SA saloon, hebben we compleet nieuw gestoffeerd naar het oude voorbeeld. Het dak hebben we aangepast, bekleed en de tapijt aangepast in de auto. Het gehele interieur is naar oude maatstaven gemaakt.

MG TA Tickford

Deze MG TA Tickford hebben we compleet nieuw in leer gestoffeerd, de deuren etc hebben we naar origineel model nagemaakt, het tapijt hebben we aangepast op de auto en gemonteerd. De kap hebben we compleet nieuw gemaakt naar het originele Tickford model, compleet met de hemel.

MG TC

Deze MG TC hebben we compleet nieuw gestoffeerd in echt leder, alles aangepast op de auto. We hebben de auto voorzien van een nieuw tapijt en we hebben de kap, zijruiten en toneaucovers nieuw gemaakt. Dit hebben we uitgevoerd in Sonnenland kapstof, classic line.

MG TC 1947

Deze MG TC hebben we voorzien van een nieuw interieur met aangepaste stoelen. Tevens hebben we de kap, zijruiten en tonneau cover voorzien van nieuwe kapstof.

MG TC BJ 1948

Deze MG TC hebben we voorzien van een nieuwe kap met 2 kleine achterruitjes zoals destijds origineel geleverd. Tevens hebben we ook de zijruiten nieuw gestoffeerd, dit alles in Sonneland kapstof. Recent zijn de twee kuipstoelen opnieuw door ons bekleed. Zie hiervoor de nieuwe fotos!

MG TF

Deze MG hebben we voorzien van een nieuw Weather Equipment, d.w.z.: we hebben de kap, toneau en de zijruiten opnieuw bekleed in Sonneland kapstof, in de kleur foam.

MG VA Tourer

Van deze MG VA, hebben we de complete kap, zijruiten en afdekhoes over de kap nieuw gestoffeerd. De gebruikte materialen zijn Sonneland kapstof.

MG VA Woody

Deze MG VA woody is een unieke auto, waarvan er nog maar 1 bestaat. De eigenaar heeft in overleg met ons deze auto getracht te stofferen naar het oude voorbeeld. We hebben de hele auto in leder uitgevoerd en de auto voorzien van een hemel en tapijt, het eind resultaat was verbluffend.

Stoelen en Toneau-covers MG K3

Deze MG K3`s hebben we voorzien van nieuwe toneaucovers, naar origineel model vervaardigt, met lederen riemen. Dit hebben we zowel bij de grote als kleine toneaucovers gedaan. Tevens hebben we de stoelen bekleed naar origineel model, met biesjes tussen de afnaaiers.