Fotoalbum

Een greep uit de interessante en bijzondere projecten uit ruim 30 jaar Kuijpers Interieur.

Home » Fotoalbum » Fotoalbum » Jaguar

Jagaur E-Type

Deze Jagaur hebben we compleet nieuw gestoffeerd in leder, we hebben alle panelen nieuw gemaakt en gestoffeerd, en tevens de tapijt gemaakt en gemonteerd. Ook hebben we de kap en afdekhoes gemaakt in Sonneland kapstof.

Jaguar E-type serie 1

Deze jaguar hebben we compleet nieuw gestoffeerd in echt leder, alles aangepast op de auto. Tevens hebben we de auto voorzien van een eigen gefabriceerde kap en afdekhoes. Ook de kofferbak hebben we onder handen genomen.

Jaguar E-Type serie 1.5 convertible

Deze Jaguar hebben we compleet nieuw gestoffeerd, We hebben de auto in echt leder gestoffeerd. We hebben de auto voorzien van nieuwe tapijt en de kofferbak is ook bekleed. Tevens hebben we zelf een kap en tonneau vervaardigd.

Jaguar E-Type serie 2

Deze Jaguar hebben we compleet nieuw gestoffeerd, de auto is geheel in leder gemaakt, tevens hebben we haar voorzien van tapijt en hebben we een nieuwe kap en afdekhoes gemaakt in Sonnenland kapstof.

Jaguar MK 2

Deze Jaguar hebben we compleet nieuw gestoffeerd naar de originele specificaties. We hebben alle deuren vernieuwd van triplex en gestoffeerd, de auto voorzien van nieuwe tapijt en een originele wollen hemel. Tevens hebben we alles in echt leer gestoffeerd.

Jaguar MK2

Deze Jagaur MK 2 hebben we voorzien van een compleet nieuw lederen interieur in de kleur biscuit, de hemel is vervaardigt uit origineel katoenen doek. tevens hebben we de auto voorzien van nieuw tapijt dat ingebiest is geworden met echt leder.

Jaguar Mk2

Het interieur van deze Jagaur hebben we origineel uitgevoerd in kunstleder, deze wagen is destijds zo origineel verkocht, we hebben de panelen van nieuwe triplex voorzien en bekleed en de vloer voorzien van nieuwe tapijt.

Jaguar XK 120 FHC

Deze auto hebben we compleet nieuw gestoffeerd, we hebben de hemel, tapijt en stoelen vernieuwd, alsmede de kofferbak.

Jaguar XK 120 FHC

Deze Jaguar hebben we compleet nieuw gestoffeerd in echt leder naar origineel model, we hebben de hemel uit wol gemaakt naar de originele kleur. En de tapijt hebben we compleet gemaakt alsmede de kofferbak.

Jaguar XK 120 OTS

Deze Jaguar hebben we geheel nieuw bekleed in leder, we hebben de kap, toneau cover en zijruiten ook opnieuw gemaakt, het gehele interieur is in leder vervaardigd.

Jaguar XK 120 OTS

Deze Jaguar XK 120 hebben we compleet nieuw gestoffeerd. We hebben alles passend op de auto gemaakt en gemonteerd. We hebben de auto voorzien van nieuwe tapijt en de koffer bekleed.

Jaguar XK 140 DHC

We hebben deze Jaguar compleet nieuw gestoffeerd en we hebben de auto ook voorzien van nieuwe tapijt. Tevens hebben we de kap compleet gemaakt met de hemel en tussenvulling, waarna we een aangepaste afdekhoes voor de kap gemaakt hebben.

Jaguar XK 150 DHC

Van deze Jaguar hebben we het hele interieur nieuw gestoffeerd in een old handwish leder, we hebben tevens alle panelen aangepast op de auto en gemonteerd, tevens hebben we de auto voorzien van tapijt. De 3 dubbele kap hebben we nieuw compleet gestoffeerd met originele materialen en tevens een hoodcover gemaakt.

Jaguar XK120 Fixed Head Coupe

Van deze Jagaur is het complete interieur nieuw gestoffeerd in een old-finish leder wat het interieur een mooi oud uiterlijk geeft. Tevens hebben we de auto voorzien van een originele katoenen hemel en nieuw tapijt. Ook de kofferbak is onder handen genomen.

Jaguar XK140 DHC

Deze Jaguar hebben we in samenwerking met de eigenaar helemaal nieuw bekleed. Het interieur is compleet gestoffeerd met een old-finish leder. De hemel hebben we gemaakt uit katoen met een nieuwe tussenvulling en het dak is voorzien van Sonneland kapstof.

Jaguar XK140 OTS

Deze Jagaur XK140 OTS hebben we compleet gestoffeerd in echt leder in samenwerking met de eigenaar. Hij is compleet voorzien van een nieuw interieur inclusief Kap, Toneau cover en Zijruiten.