Fotoalbum

Een greep uit de interessante en bijzondere projecten uit ruim 30 jaar Kuijpers Interieur.

Home » Fotoalbum » Fotoalbum » Bugatti

Bugatti Bresia

Deze Bugatti Brescia, hebben we voorzien van een nieuw afdekhoes en een bescherming bij de voeten tegen opspattend olie. Later hebben we ook nog een bankje vervaardigd voor deze auto.

Bugatti Stelvio

Deze Bugattie Stelvio hebben we compleet nieuw gestoffeerd. We hebben de auto exact nagemaakt aan de hand van het oude interieur wat nog compleet voorradig was. We hebben de auto voorzien van een wollen tapijt, een Full Grain leather interieur, een nieuwe kap met afdekhoes en een wielhoes.

Bugatti Stelvio by Gangloff

Deze Bugatti, hebben we compleet nieuw gestoffeerd aan de hand van de oude bekleding die nog voorradig was. We hebben de auto van een Full Grain leder voorzien, compleet met originele natuurlatex in de stoelen en bank. We hebben de tapijt in wol uitgevoerd, en afgebiesd in echt leder. De kap hebben we uit Sonnenland kapstof, de classic line, gemaakt met een uitritsbare achterruit.

Bugatti T43A

Van deze Bugatti hebben we het gehele interieur opgeknapt en waar nodig gerepareerd.We hebben de deurtassen opnieuw gemonteerd en de bank gerepareerd en bijgekleurd.De achterzitting hebben we opnieuw verlijmt en vastgehecht. Het moest de auto weer zijn oude charme teruggeven, wat aansluit bij de carrosserie.

Bugatti T46 Petit Royal

Deze Bugatti T46 Petit Royal, hebben we compleet bekleed met origineel olifanten leder en de gehele auto gestoffeerd naar originele maatstaven. We hebben de zittingen voorzien van de originele veren en materialen. Tevens hebben we getracht deze Bugatti al een retro uiterlijk mee te geven.

Bugatti T49 cabriolet

Van deze Bugatti hebben we de voorstoelen nieuw gestoffeerd en daarna behandeld om het geheel een oude look te geven. Tevens hebben we de rest van het interieur gerepareerd en de auto voorzien van een nieuw tapijt.

Bugatti T57C Stelvio

Van deze Bugatti hebben we de kap gerepareerd en voorzien van een nieuwe afdekhoes. Het interieur hebben we opgeknapt. Het is voorzien van nieuwe biezen en ingekleurd naar oude maatstaven zodat het als een origineel geheel blijft uitzien.

Bugatti Type 35 Grand Prix

Voor deze Bugatti hebben we een afdekhoes gemaakt, die hebben we zo behandeld dat die al oud uitziet. Tevens hebben we een hoesje om de magnetto gemaakt, zodat deze niet meer vochtig wordt.