Fotoalbum

Een greep uit de interessante en bijzondere projecten uit ruim 30 jaar Kuijpers Interieur.

Home » Fotoalbum » Fotoalbum » Lancia

Lancia Appia coupé

Deze Lancia hebben we voorzien van nieuwe tapijt. De stof van de stoelen en deurpanelen hebben we vervangen door nieuwe originele stof. Het kunstleder hebben we behouden, waarna we alles zo origineel mogelijk hebben hersteld.

Lancia Aprilia

Deze Lancia hebben we gestoffeerd met een stof die meteen een oud effect aan de auto geeft, dit is gedaan om het contrast tussen buiten- en binnenkant niet te groot te maken. We hebben de oude werkwijze in acht genomen en nagemaakt, tevens hebben we ook de hemel nieuw bekleed, inclusief raamrollo.

Lancia Aurelia B 20

Deze Lancia hebben we compleet nieuw gestoffeerd in echt leder. We hebben de kleuren combinatie van stof naar leer gekopieerd, tevens hebben we de auto voorzien van Recaro stoelen, voor een beter zitcomfort.

Lancia Aurelia B10

Deze Lancia hebben we compleet nieuw gestoffeerd in de originele stof. We hebben alles origineel naar het oud model nagemaakt. Tevens hebben we de hemel nieuw bekleed en de auto voorzien van nieuw tapijt.

Lancia Aurelia B20

Deze Lancia Aurelia hebben we 12 jaar geleden compleet gestoffeerd in leder, incl. tapijt en hemel. 4 jaar geleden hebben we er andere stoelen ingezet tbv het rally rijden.

Lancia Aurelia B20

Van deze Lancia hebben we de deurpanelen vervangen in echt leder, nagemaakt naar het oude model. Tevens hebben we hier 2 oude Model Recaro stoelen ingemonteerd, die we naar de kleurcombinatie van de originele zittingen hebben gemaakt.

Lancia Aurelia B20 convertible

Van deze Lancia hebben we de kap en afdekhoes nieuw gestoffeerd in Sonneland kapstof naar origineel model. Tevens hebben we de stoelen compleet herstelt en weer oud gemaakt zodat het geheel de originele look behouden blijft.

Lancia Dagrada

Van deze Lancia hebben we de stoel aangepast op de chauffeur, de stoel is daarna bekleed in zwart leder.

Lancia Flavia Coupe

Deze Lancia hebben we compleet nieuw gestoffeerd in leder, incl. alle panelen en de hoedenplank. Tevens hebben we de auto van een nieuw tapijt voorzien.

Lancia Flavia Vignale Convertible

Deze Lancia hebben we compleet nieuw gestoffeerd met het originele kunstleder wat er destijds in gezeten heeft. Ook hebben we de auto voorzien van een nieuw tapijtset.

Lancia Flavia Vignale Convertible

Deze Lancia hebben we voorzien van een nieuwe kap die we zelf gemaakt hebben. Tevens hebben we voor de auto een afdekhoes voor de kap gemaakt.

Lancia Lambda

Van deze Lancia Lambda hebben we het kapframe helemaal moeten veranderen, tevens hebben we de kap aangepast en gedeeltelijk vernieuwd met kapstof zodat het weer als een mooi strak geheel uitziet.

Lancia Lambda

Deze Lancia Lambda hebben we in samenwerking met de eigenaar nieuw gestoffeerd. We hebben de bank aangepast op de lengte van de eigenaar en daarna in een mooi bruin leder gestoffeerd. We hebben de armleuningen passend op de auto gestoffeerd. Tevens hebben we zelf een kap en tonneau uitgedacht en gemaakt.